Referat fra årsmøte i Bodø Bauta Løpeklubb 2024

Onsdag 20. mars ble det avholdt årsmøte i Bodø Bauta Løpeklubb på Beddingen Kulturhus. Her er en rask oppsummering av noen saker som ble tatt opp, og hele styrets årsberetning kan du lese her.

Styret i Bodø Bauta Løpeklubb oppsummerer 2023 som et godt år for klubben. Nok en gang har vi en hyggelig vekst i antall medlemmer, og vi opplever en god oppslutning både på trening og våre øvrige arrangementer. Hovedmålet til klubben er å være et trygt, godt og sosialt fellesskap som skaper løpeglede. Styret mener klubben oppnådde dette målet på en god måte i 2023.

Klubben har vært representert på løp og konkurranser både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi kan se tilbake på et år med god utvikling, imponerende prestasjoner, nye personlige rekorder og vår aller første felles busstur ut av bygrensen.

Medlemmer

Ved utgangen av 2023 teller klubben 278 medlemmer, noe som er en hyggelig økning på 12 fra året før. Det gjør Bodø Bauta Løpeklubb til en av de største idrettslagene i Bodø, og styret ser veldig gledelig på at stadig flere ønsker å bli en del av løpefellesskapet vårt.

Ønsker du å bli medlem av klubben? Les mer her.

Årets Bauta 2024

Årets Bauta er en hedersbetegnelse som har blitt delt ut på klubbens årsmøte de siste årene. Tidligere år har prisen gått til Morten Tokle (2021), Jill-Torun Mortensen (2022) og Bodømarkas venner (2023).

I år valgte styret (i hemmelighet) å gi oppmerksomheten til mangeårig leder av Bodø Bauta Løpeklubb, Trine Larsen. Trine var med å stifte Bodø Bauta Løpeklubb i 2019. I denne perioden har hun som styreleder og nestleder ledet Bodø Bauta Løpeklubb fra å være en uorganisert Facebook-gruppe til å bli en av byens største idrettslag med nesten 300 medlemmer. Hun har bokstavelig talt vært en Bauta siden oppstarten, i tillegg til å være et løpende forbilde og inspirasjonskilde for mange løpere og mosjonister. 

Hun har lagt til rette for at Bodø Bauta Løpeklubb i dag er en inkluderende klubb der alle skal føle seg velkommen, uavhengig av kilometertider og ferdighetsnivå. Vi er uendelig taknemmelig for jobben Trine har gjort for klubben.

Trine Larsen er Årets Bauta 2024

Endringer i styret

Trine Larsen erstattes av Frida Wågan som ble valgt inn som ny leder av Bodø Bauta Løpeklubb med akklamasjon. Frida har det siste året fungert som vara i styret, og har i tillegg til å være en aktiv Bauta-løper vært en del av styret i Bodø Idrettsråd.

Inn i styret kommer også Jill-Torun Mortensen som ny vara.

Styret i Bodø Bauta Løpeklubb består etter årsmøtet av

  • Frida Wågan (ny leder)

  • Steffen Mio Kristiansen (nestleder)

  • Ole Marius Røsten

  • Audun Selnes

  • Moa Björnson

  • Ellen Langen

  • Jill-Torun Mortensen (ny vara).

Du kan kontakte styret i løpeklubben her.

Forrige
Forrige

God stemning på årets sesongstart

Neste
Neste

Sesongavslutning 2023